Mogen we ons even aan u voorstellen ?

Ik ben Bert van der Weijde en woon 20 jaar in de Wierden. Ik ben betrokken bij de Bewonerscommissie de Wierden/De Laren en organiseer graag activiteiten die mensen met elkaar verbinden. En dat wil de Buurtcamping ook! Daarom doe ik graag mee. En ik hou ook nog es van kamperen! Ik hoop straks in juli met mijn tentje tussen 100 andere Havenaren te staan. Tot dan!

 

 

Ik ben Josta Visser en ben gevraagd de productie taak voor, tijdens en na de buurtcamping Almere Haven op mij te nemen. Ik ben opgegroeid in Almere en woon sinds twee jaar met mijn gezin in Almere Haven. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als coördinator voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur Almere. Ik vind het altijd mooi om te zien hoe een idee vorm krijgt en uiteindelijk de mensen weet te bereiken en te enthousiasmeren. Ik ben erbij 12 juli, op de buurtcamping Almere Haven. Jullie ook ?

 

 

 

Hoi, ik ben Jeroen. Ik zorg al jaar en dag met mijn vrijwilligers voor leven in de brouwerij. Veel creatieve evenementen worden door ons bedacht uitgevoerd of ondersteund. In het dagelijks leven ben ik behalve organisator ook taalkunstenaar en grafisch ontwerper. Ik woon al in Almere sinds de stad nog niets anders was dan een grote zandbak en heb de stad om mij heen zien bouwen. Bij de buurtcamping kan ik twee dingen doen waarvan ik geniet: Kamperen en organiseren. Ik hoop jullie daar dan ook allemaal te mogen verwelkomen. Zie jullie dan!

 

 

En ik ben Wil Spaans.
Ik droomde vorig jaar al van een Buurtcamping in Almere Haven. Ik woon hier al sinds 1985, ik hou van Haven, dit is de plek waar ik het langst van mijn leven heb gewoond. Ik ken veel mensen en hou ervan om mensen bij elkaar te brengen. Ik vind het mooi om te ontdekken welke kwaliteiten mensen hebben om die in te kunnen zetten bij het verwezenlijken van mooie plannen. Ik zou samen met, voor en door mensen uit Haven een leuke Buurtcamping willen maken. Een camping waarvan de Havenaren blij worden en dromen van de volgende keren. In augustus vorig jaar, ben ik begonnen met een paar mensen om mij heen te verzamelen om mee te denken over de mogelijkheden van een Buurtcamping. Toen ik in september kanker bleek te hebben, vond ik het fijn om te kunnen dromen over de camping. Het heeft mij geholpen mijn gedachten te verzetten…. En het gaat echt wat worden. Net als mijn haartjes groeien nu de plannen, en de groep enthousiaste mensen die ook dromen over de camping in Haven.